Measures for COVID-19 新型コロナウィルス感染症への対応について
2021.03.01
For our customers
With the cancellation of the state of emergency, face-to-face lessons have resumed from March 1st.
The following is normal information.
For your safety, the maximum number of face-to-face classes is limited to four.
In addition, we will operate according to the following rules.
・ Wash your hands carefully and disinfect.
・ Please wear a mask during the lesson.
・ Please use the provided paper towel, mask and apron.
・ Do not touch your cell phone or pen while cooking.
・ For menus that use raw ingredients (such as sushi), make them individually or wear gloves.
・ Please refrain from participating if you have a fever or cough.
Let’s be careful and enjoy cooking!
💓 💓 💓
私たちのお客様のために
緊急事態宣言が解除されたことに伴い、3月1日から対面型レッスンを再開いたしました。
以下は通常時のインフォメーションです。
お客様の安全のため、対面型クラスの最大人数は4名に制限いたします。
また以下のルールで運用いたします。
・念入りに手を洗って消毒を行ってください。
・レッスン中はマスクを着用してください。
・備え付けのペーパータオル、マスク、エプロンを使ってください。
・調理中にお客様の携帯電話やペンなどに触れないでください。
・生の素材を使うメニュー(寿司など)は、各自別々に作るか手袋を着用します。
・発熱、咳などの症状がある場合は参加をご遠慮ください。
それぞれが気を付けてクッキングを楽しみましょう!
Sakura cook +81-(0)70-8561-5030 contact@sakuracook.jp