Measures for COVID-19 新型コロナウィルス感染症への対応について

2021.01.14

For our customers

Face-to-face classes will be suspended from January 14th to February 28th, 2021 due to the area subject to the state of emergency. We believe that the cooperation of all people is important for the early convergence of the coronavirus.
We look forward to seeing you in our online classes.

The following is normal information.
For your safety, the maximum number of face-to-face classes is limited to four.

In addition, we will operate according to the following rules.
・ Wash your hands carefully and disinfect.
・ Please wear a mask during the lesson.
・ Please use the provided paper towel, mask and apron.
・ Do not touch your cell phone or pen while cooking.
・ For menus that use raw ingredients (such as sushi), make them individually or wear gloves.
・ Please refrain from participating if you have a fever or cough.

Let’s be careful and enjoy cooking!

💓 💓 💓

私たちのお客様のために

緊急事態宣言の対象エリアになったため、2021年1月14日~2月28日の間、対面型のクラスを休止いたします。私たちは早期のコロナウィルス収束のために全ての人々の協力が大切だと考えています。
私たちのオンラインクラスで皆様にお目にかかるのを楽しみにしています。

以下は通常時のインフォメーションです。
お客様の安全のため、対面型クラスの最大人数は4名に制限いたします。

また以下のルールで運用いたします。
・念入りに手を洗って消毒を行ってください。
・レッスン中はマスクを着用してください。
・備え付けのペーパータオル、マスク、エプロンを使ってください。
・調理中にお客様の携帯電話やペンなどに触れないでください。
・生の素材を使うメニュー(寿司など)は、各自別々に作るか手袋を着用します。
・発熱、咳などの症状がある場合は参加をご遠慮ください。

それぞれが気を付けてクッキングを楽しみましょう!

Sakura cook  +81-(0)70-8561-5030 contact@sakuracook.jp

トップページへ戻る