The second tempura dinner

2017.11.18

ニュージーランドから天ぷらコースにご参加下さいました。
They came from New Zealand, and joined in the tempura course.


天つゆに入れる大根おろしをすって、小皿に盛り付けます。
Grate the Daikon radish and place it on a small dish for the topping of tempura dipping sauce.


山の形に美しく丁寧に盛り付けましょう。
Let’s shape it beautifully and carefully into a mountain shape.


おふたりは大阪の前に東京も旅行されており、そこでも天ぷらを召し上がったそうです。
They said they traveled to Tokyo before coming to Osaka, and ate tempura in Tokyo too.


天ぷらを作るのは初めてだそうですがとても上手に出来ましたね。
It was the first time for them to make tempura, but they made it very well.


美味しい!と全部食べて下さって、とても嬉しかったです!
They said “taste good” and ate all the tempura, so I was very happy!

トップページへ戻る