Welcome from USA and Slovakia

2017.09.24

大阪のホテルコンシェルジュから、ご宿泊のゲストのお客様を寿司コースにご紹介いただきました。
We welcomed the two guests who participated in the sushi course from the hotel concierge recommendation of Osaka.
お一人は東京に住んだご経験があり、日本食に大変詳しく、お出汁の取り方に特に興味をお持ちでした。
One of them had experience of living in Tokyo, so he knows a lot about Japanese food, especially he was interested in making Dashi (soup stock).


鰹節の原型にびっくり!
Surprised by the original form of the Katuobushi (dried bonito).


酢飯作りは両手の動きが違うので少し難しいですね。
It’s a bit difficult to make Vinegared Rice because the movements of both hands are different.


お寿司の卵を焼いて味見しましょう。
Let’s bake eggs of sushi and taste them.


いよいよお寿司を握っていきます。
The last step of this course is making sushi!!
3種類のお寿司、上手に出来ました!
Made three kinds of sushi, well done!


全部食べていただき私たちも嬉しかったです。
We were pleased that they ate all of them. Thank you!

トップページへ戻る