Oyakodon / ONLINE class

2020.03.23

Overview 概要

Oyakodon is a Japanese home meal with chicken and egg on rice. You can cook with just one pan and simple ingredients.
親子丼はご飯の上に鶏肉や卵を乗せる日本の家庭料理です。簡単な材料と、たった1つのお鍋で調理することができます。

Preparation 事前準備

Ingredients and Utensils 食材と道具

Before the class starts, you need to prepare the ingredients and kitchen utensils. Below are the main ingredients and utensils. For details, see the “Preparation list”.
クラスがスタートする前に、食材や調理道具を準備していただく必要があります。以下は主な食材や道具です。詳細は「準備リスト」をご覧ください。

Main ingredients: chicken thigh, onion, egg, cooked rice, sugar, soy sauce
Main utensils: cutting board, kitchen knife, pan, stove, measuring cup, tablespoon, teaspoon
主な食材:鶏もも肉、玉ねぎ、卵、ご飯、砂糖、醤油
主な道具:まな板、包丁、鍋、コンロ、計量カップ、大さじ、小さじ

  

Activities

Cooking level: beginner 料理レベル:初級
Duration : 30 minutes 所要時間:30分
Cooking steps 調理のステップ
1. Cut ingredients 食材をカットする
2. Make soup with seasonings 調味料を合わせて出汁を作る
3. Put the ingredients in the soup and stew 出汁の中に食材を入れて煮込む

Schedule

Business hours / 22:00-13:00 at GMT (7:00-22:00 at JST)
開講時間/GMT(グリニッジ標準時間)22:00-13:00 日本時間7:00-22:00

Capacity and price (Tax included) 定員と税込価格

Regular price : 8,000JPY / 1 to 2 people
Launch campaign price (until April 30th, 2020) : 6,400JPY / 1 to 2 people
* Children up to 10 years can join together free of charge.
通常価格:8,000円/1~2名
新発売キャンペーン価格(2020年4月30日まで):6,400円/1~2名
*10歳以下のお子様は無料で一緒に参加できます。

オンライン親子丼を予約する/Book ONLINE Oyakodon

Sakura cook  +81-(0)6-6626-9088    contact@sakuracook.jp

トップページへ戻る